Tarieven BSO

Tarieven 2024

Onderstaand vindt u de tarieven van de Pakketten voor 2024.

Pakketten BSO Bodegraven

52 weken 40 weken Vakantie pakket Voorschoolse opvang (VSO)
Gegarandeerde opvang gedurende het hele jaar op vaste dagen en op één vaste groep. Ruilen of inhalen van een gemiste dag is mogelijk volgens de voorwaarden op onze website. Studiedag mogelijk tegen extra betaling. Gegarandeerde opvang gedurende 40 weken in het jaar op vaste dagen en op één vaste groep. Afname per week en niet in losse dagen. Studiedag mogelijk tegen extra betaling. Gegarandeerde opvang gedurende de reguliere 12 weken schoolvakantie in Midden Holland. Studiedag mogelijk tegen extra betaling. Opvang 's morgens voor schooltijd. De kinderen worden door ons naar school toe gebracht.
€ 9,89 per uur € 11,34 per uur € 9,89 per uur € 10,40 per uur
Op dit moment plaatsen wij op de BSO alleen kinderen van gezinnen die al bij ons bekend zijn. Op dit moment plaatsen wij op de BSO alleen kinderen van gezinnen die al bij ons bekend zijn. Op dit moment plaatsen wij op de BSO alleen kinderen van gezinnen die al bij ons bekend zijn. Op dit moment plaatsen wij op de BSO alleen kinderen van gezinnen die al bij ons bekend zijn.

Pakketten BSO Boskoop

52 weken 40 weken Vakantiepakket Voorschoolse opvang (VSO)
Gegarandeerde opvang gedurende het hele jaar op vaste dagen. Ruilen of inhalen van een gemiste dag is mogelijk volgens de voorwaarden op onze website. Studiedag mogelijk tegen extra betaling. Gegarandeerde opvang gedurende 40 weken in het jaar op vaste dagen. Ruilen of inhalen van een gemiste dag is mogelijk volgens de voorwaarden op onze website. Studiedag mogelijk tegen extra betaling. Gegarandeerde opvang gedurende de reguliere 12 weken schoolvakantie in Midden Holland op vaste dagen. Ruilen of inhalen van een gemiste dag is mogelijk volgens de voorwaarden op onze website. Studiedag mogelijk tegen extra betaling. Opvang 's morgens voor schooltijd. De kinderen worden door ons naar school toe gebracht.
€ 9,49 per uur € 11,34 per uur € 9,49 per uur € 10,12 per uur