Locaties KDV

Het Tuinhuis biedt kinderdagopvang op meerdere locaties. Iedere locatie voldoet aan de eisen die hiervoor gelden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er voor onze kinderen voldoende ruimte is, zowel binnen als buiten.

Hoofdgebouw2015-05-28-11.17.46

Azalealaan

Om u een indruk te geven van de locatie kunt u het filmpje bekijken:

Locatie Azalealaan

Waar het allemaal begon in 2003, de hoofd locatie in Boskoop west. Een typisch rustig Boskoops bebost gebied.

De locatie is een modern hedendaags pand met uitstraling waar kinderen in alle rust en aangepaste ruimtes kunnen opgroeien, met de wensen en normen van deze tijd.

Als uitgangspunt is de rust, ruimte en natuurbeweging waar Het Tuinhuis voor staat, goed zichtbaar en kenmerkend in deze omgeving.

Locatie gegevens:

Azalealaan 107
2771 ZV Boskoop

0172-231005


Mendelweg

Mendelweg

Om u een indruk te geven van de locatie kunt u het filmpje bekijken:

Locatie Mendelweg KDV en BSO

Het Tuinhuis heeft in 2014 een gedateerd jaren 60 pand omgetoverd tot een hedendaagse kinderopvang in Boskoop West. In het pand bevind een kinderdagverblijf en één groep voor de BSO voor de kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar. Op de kinderboerderij beschikken wij nog over een groep voor de BSO in de leeftijd van 4-7 jaar. De kinderen vanaf 7 jaar kunnen terecht bij de tennisvereniging. Deze locaties zijn op loopafstand van het hoofdgebouw. 

De lokalen zijn ruim en goed met elkaar verbonden door glaspartijen. Met de speelse buitenplaats en veel uitwijk mogelijkheden naar bijvoorbeeld het Gouwe bos maakt deze locatie uniek in zijn eigen manier. 

De peuteropvang bevind zich in het hoofdgebouw.

Locatie gegevens:

Hoofdgebouw:

Mendelweg 22D
2771 TP Boskoop

Kinderboerderij:

Snijdelwijklaan 6
2771 SX Boskoop

Tennisvereniging:

Mendelweg 14a
2771 TN Boskoop

0172-576710


Bodegraven

Bodegraven

Om u een indruk te geven van de locatie kunt u het filmpje bekijken:

Locatie Bodegraven

De prachtige grote buitenplaats met aangrenzend de dierenweide maakt dit agrarische kinderdagverblijf uniek in zijn soort. De moestuin, stallen met paarden en hectaren met weiland zorgt voor het ultieme buitenleven. 

Bodegraven verzorgt alle scholen in Bodegraven en biedt een afwisselend programma voor de kinderen van 4 tot 12 jaar. Waarbij polderactiviteiten een gewoonte is en vies worden mag. 

Deze locatie draag een christelijke identiteit en laten wij kinderen kennis maken met het geloof. 

Locatie gegevens:

Oud Bodegraafseweg 87A
2411 HW Bodegraven

0172-618348